สมาชิกห้องปฏิบัติการนวัตกรรมน้ำมันหอมระเหย เข้าร่วมประชุมวิชาการ 3 rd International Conference of Sustainable Agriculture, Food, and Energy (SAFE 2015)

        safe-1-940x200

         สมาชิกห้องปฏิบัติการนวัตกรรมน้ำมันหอมระเหย เข้าร่วมประชุมวิชาการ 3 rd International Conference of Sustainable Agriculture, Food, and Energy (SAFE 2015)  ระหว่างวันที่ 17-19 พฤศจิกายน 2015  ณ  Nong Lam University และ Rex Hotel เมืองโฮจิมินห์ ประเทศเวียดนาม  โดยสมาชิกได้นำเสนอผลงานภาคบรรยาย ทั้งหมด 5 หัวข้อ และนำเสนอผลงานในรูปแบบโปสเตอร์ จำนวน 1 หัวข้อ ดังนี้

1. หัวข้อ Effect of moisture content and popping method on the quality and nutritional value of popped Rice (Khai Mod Rin 3) โดยนางสาวกนกวรรณ พ่วงจินดา (นำเสนอแบบบรรยาย)

2. หัวข้อ Antifungal activity of Michelia alba essential oil incorporated into water hyacinth based food packaging โดยนางสาวอาทิยา นนทะแก้ว (นำเสนอแบบบรรยาย)

3. หัวข้อ Control of pathogenic bacteria on eggshells by incorporation of essential oil in paper egg tray โดยนางสาวสายฝน โพธิสุวรรณ (นำเสนอแบบบรรยาย)

4. หัวข้อ Effect of absorbent material from water hyacinth root containing essential oil on the shelf-life extension of Thai dessert โดยนายสุเมธี ส่งเสมอ (นำเสนอแบบบรรยาย)

5. หัวข้อ Optimization of moisture content, inoculum level, and storange time to make paper pulp fromTrametes Versicolor โดยนางสาวเบญญาภา ศรีแก้ว (นำเสนอแบบบรรยาย)

6. หัวข้อ Antifungal activity of peppermint oil vapour releasing from activated carbon against Aspergillus flavus on whole grain brown rice โดยนางสาวศิริพร แช่มสนิท (นำเสนอแบบโปสเตอร์)

ใส่ความเห็น

อีเมลของคุณจะไม่แสดงให้คนอื่นเห็น ช่องที่ต้องการถูกทำเครื่องหมาย *